Despre noi

Aflati toate detaliile despre Beton Amprentat SLE, tot ce aveti nevoie pentru a demara o colaborare de succes.


"Implicare si profesionalism. Lucrarea a fost executata cu simt de raspundere. Sunt foarte multumit de serviciile prestate!"

0769 452 907 Cere Oferta

Echipa profesionisti

Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti in domeniul betonului amprentat.

Rapiditate si seriozitate

Echipa noastra lucreaza cu rapiditate si seriozitate pentru a finaliza la timp proiectul.

Preturi fara concurenta

Va oferim servicii de beton amprentat de calitate, la preturi fara concurenta.

Suntem o echipa tanara, dinamica, de profesionisti in domeniul betonului amprentat. Venim constant la întâmpinarea clienților noștri cu idei și oferte după bunul plac. Executam beton amprentat la cel mai bun preț. Prețurile serviciilor și materialelor sunt variate și depind de o serie de factori: suprafața proiectului, tipul produsului, costurile materialelor, tipul de culoare și timpul de execuție. Pentru a afla costurile exacte pentru proiectul dumneavoastră, vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare. Executam beton amprentat in toată țara, prețul se discuta la telefon și se calculează în funcție de suprafață și dificultatea lucrării. Lucrarile se executa cu materiale de cea mai buna calitate aduse din import. Produsele sunt desigilate in fata clientilor. Oferim cataloag pentru selectarea culorii si modelului pe care il doriti. Cerem si oferim seriozitate din partea clientilor. Culorile se pot realiza pe orice model dorit. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.Oferim consultanta Gratuita pentru potentialii clienti.

Ce este betonul amprentat?

Betonul amprentat (sau betonul imprimat) este un material de construcție compozit, obținut printr-o tehnologie specială, care conține agregate, ciment, coloranți, aditivi, fibre elastice și apă, fiind pus în operă prin imprimare cu ajutorul unor matrițe care copiază aspectul și forma pietrelor naturale, a rocilor minerale, a cărămizii, sau chiar a lemnului.

Betonul amprentat (sau betonul imprimat) este un material de construcție compozit, obținut printr-o tehnologie specială, care conține agregate, ciment, coloranți, aditivi, fibre elastice și apă, fiind pus în operă prin imprimare cu ajutorul unor matrițe care copiază aspectul și forma pietrelor naturale, a rocilor minerale, a cărămizii, sau chiar a lemnului. În tehnologia betonului amprentat se folosesc câteva materiale deosebite. Colorantul-întăritor, disponibil într-o gamă largă de culori, este întins pe suprafața betonului crud, formând dupa uscare un strat foarte dur, rezistent! Acesta este de fapt un amestec uscat de ciment, agregate dure și aditivi. Culoarea dorită este obținută cu ajutorul unui colorant special. Stratul colorat realizat în masa betonului are o grosime de aproximativ 10–20 mm și este foarte rezistent, conferindu-i o duritate ridicată betonului astfel obținut. Un alt material care este folosit la betonul amprentat este strat de lac acrilic, care după uscare produce o peliculă dură, incoloră, stabilă la acțiunea razelor ultraviolete,cu rezistență ridicată la acțiunea apei, a uleiurilor, a acizilor.

Datorită acestor proprietăți, tehnologia betonului amprentat poate fi folosită cu succes în orice spațiu natural sau industrial, indiferent de domeniul de activitate ce se desfășoară în acel spațiu. Betonul imprimat (amprentat) reprezintă o soluție alternativă pentru pavelele clasice. Acest sistem reprezintă o bună soluție pentru pavarea aleilor, trotuarelor, drumurilor de acces, parcărilor etc., având o durată de viață foarte lungă. Se pot amenaja, amprenta și colora spații largi precum piețe, parcări, parcuri, zone de recreație, grădini publice, stații de benzină, drumuri de acces, străzi pietonale, acces spre subterane, cât și alei, trotuare, terase, piscine, garaje, curți etc. Avantaje: rezistența la compresiune, durabilitate pe un timp îndelungat, eficientă economică, nu se scufundă și nu se deformează, nu permite apariția vegetației nedorite sau a insectelor, poate fi curățat cu ușurintă de pete, perioada scurtă de execuție.

Alei beton amprentat

Piscine beton amprentat

Curti beton amprentat

0769 452 907 Formular contact Facebook Twitter


Alegeti-ne si beneficiati de 10% discount.

Program de lucru: luni-vineri: 08:00 - 18:00

Detalii